بهترین نرم افزار های طراحی لوگو (2021)
امروزه هر کسب و کاری که در جوامع به وجود میآید و تاسیس میشود به یک نماد یا لوگو احتیاج دارد تا مخاطبان بتوانند از طریق آن با شرکت مربوطه در ارتباط باشند و محصولات آن را از سایر رقبا تشخیص دهند. این نیاز موجب شده است که نرمافزارهای متعددی به وجود بیایند و همین امر قدرت مشخص کردن بهترین نرمافزار طراحی لوگو را از ما سلب میکند.
نرم افزارهای زیادی برای طراحی لوگو وجود دارد ولی نقطه مشترک تمامی آنها در پشتیبانی از فرمتهای وکتور ( برداری ) است.
خروجی این نرم افزارها در اصل گرافیک برداری است و به پیکسل وابسته نبوده و میتوان از آنهای در هر سایزی با کیفیت اصلی و بدون مخدوش شدن استفاده نمود.
در حقیقت لوگو هویت یک شرکت یا سازمان را در بر دارد، به همین دلیل طراحان با در نظر گرفتن حوزه فعالیت شرکت و یا نام مستعار آن یک لوگو مناسب را طراحی کرده و در اختیار کارفرما قرار میدهند. ناگفته نماند مهمترین عاملی که در طراحی یک لوگو خاص و منحصربهفرد نقش دارد نرمافزاری است که طراح از آن بهره میگیرد. درست است که مهارت طراح نیز به نوع خود مسئله بسیار مهمی به حساب میآید اما اگر نرمافزاری وجود نداشته باشد کار او نیز معنایی نخواهد داشت.
ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که بهترین اپلیکیشن طراحی لوگو و یا نرمافزار برتر طراحی لوگو حرفهای کدام است و چه ویژگیهایی دارد؟! ما در این مقاله تلاش کردیم تا لیست کاربردی را به شما عزیزان معرفی کرده و خصلتهای هر کدام از نرمافزارهای رایج برای طراحی لوگو را معرفی کنیم
متداولترین نرمافزارهای طراحی لوگو
همانطور که در بخش قبلی اشاره کردیم، تنوع برنامههایی که توسط طراحان حرفهای یا حتی آماتور استفاده میشوند بسیار بالا بوده و هر کدام نیز قابلیتهایی را در اختیار کاربر قرار میدهند که به شدت کاربردی میباشند و بعضا طراحان با ترکیب کاراییهای چند نرمافزار دست به ساخت یک لوگو واحد میزنند. در این قسمت به نمونههای معروف و پر استفاده نرمافزارها اشاره خواهیم کرد که عبارتاند از:
1- نرم افزار ادوبی ایلوستریتور | Adobe Illustrator
یکی از خلاقانهترین ابزاری که امروزه طراحان بسیاری به آن روی آوردهاند برنامه ایلوستریتور است که در عین سادگی، نیازهای هر فردی در هر سطحی از طراحی را برآورده میسازد. شاید اسم شرکت سازنده این برنامه(Adobe) را زیاد به گوش شنیده و شاهد نرمافزارهای متعددی با این اسم بوده باشید؛
شرکت ادوبی قطعا شرکت برتر در زمینه نرم افزارهای گرافیکی حال حاضر در دنیاست. یکی از بهترین نرم افزارهای تولید شده توسط این شرکت که میتواند در زمینه طراحی لوگو کمک شایانی به شما بکند، ایلوستریتور نام دارد. به دلیل وکتور بنیان بودن، این نرم افزار در زمینه طراحی های گرافیکی فوق العاده عمل می کند و هم در زمینه لوگو، پوستر، کارت ویزیت و طراحی اسم این نرم افزار عالی عمل می کند.
به طور حتم یکی از کاندیدهای بهترین نرمافزار طراحی لوگو همین مورد میباشد و در انواع طراحیهای گرافیکی مانند طراحی کاتالوگ ، پوستر و اسم نیز بسیار کارآمد است. قابلیتهای همچون رسم بردارهای پیشرفته، تایپ لمسی، وارد کردن همزمان چندین فایل و استفاده از آنها در صفحات متعدد، طراحی وکتورهای پیچیده و حرفهای از بارزترین ویژگیهای این نرمافزار هستند.
- برخی از تواناییهای این نرم افزار:
- ابزار رسم برداری بسیار پیشرفته
- ابزار تایپ لمسی
- قابلیت پیشرفته وکتور سازی فایلهای بیت مپ
- قابلیت رنگ آمیزی و طرح ریزی به صورت Perspective
- امکان وارد کردن چندین فایل در طرح ایلوستریتور
- قابلیت طراحی طرحهای Vector های بسیار پیچیده
- پشتیبانی SVG انیمیشن
وب سایت: adobe.com
2- Adobe photoshop | نرم افزار فتوشاپ
مطمئنا هر فردی که در دنیای تکنولوژی فعالیت میکند این نام را به خوبی به یاد میآورد و با ویژگیهای آن آشنایی دارد. فتوشاپ به عنوان معروفترین برنامه ادیت و طراحیهای گرافیکی در سراسر دنیا به شمار میرود، اما در چند سال اخیر شرکتهای مختلفی با ارائه خدمات بهتر سعی داشتند با این برنامه رقابت کنند و او را شکست دهند، چه بسا در مواقعی نیز موفق بودهاند.
همانطور که از نام این نرمافزار پیداست، قابلیتهای آن به طور ویژهای به ادیت عکس و ترکیب تصاویر مختلف مربوط میشود. شما با استفاده از ابزار موجود در فتوشاپ میتوانید با تلفیق المانهای متعدد، لوگوی مناسبی را طراحی و به ثبت برسانید. بهتر است خلاقیت خود را کمی بیشتر به کار انداخته و با ایجاد تغییرات اساسی در تصاویر، لوگویی بینظیر را به ارمغان آورید. افکتهایی که در بخشهای گوناگون فتوشاپ قرار دارند شما را در مسیر ساخت بهترین طرحهای گرافیکی به خوبی یاری میکنند.
وب سایت: Adobe photoshop
3- نرمافزار گرافیکی Inkscape
این نرم افزار طراحی گرافیک جایگزین بسیار مناسبی برای Adobe Illustrator جهت تولید تصاویر وکتور است و برای طراحانی که با فایلهای SVG کار میکنند انتخابی مناسب خواهد بود. اما کاربران این نرمافزار باید توجه داشته باشند هر آنقدر که این نرمافزار در تولیدفایلهای وکتور حرفهای است توانایی تولید تصاویر Jpeg. را ندارد. اما با این حال هنوز هم چیزی از ارزشهای آن کم نخواهد شد. چراکه کاربران به راحتی میتوانند از طریق کدهای این برنامه به طراحی بپردازند. همچنین رابط کاربری دوستانه و راحت، تجربه کار با آن را هم برای مبتدیان و هم برای حرفهایها دلپذیر میکند. همچنین بهرهمندی از فیلترها و افکتهای جذاب شاید گزینه دیگری برای انتخاب این نرمافزار جهت انجام کارهای گرافیکی باشد. از دیگر ویژگیهای بارز این نرمافزار توانایی خواندن فایلهای eps. است که این مورد برای طراحان و گرافیستها بسیار قابل توجه خواهد بود. پس اگر قصد تولید فایلهای گرافیکی وکتور را دارید و چندان نمیتوانید با محیط کاربری نرمافزار Illustator ارتباط برقرار کنید، به شما این نرمافزار را به عنوان یکی از بهترین نرم افزار های طراحی پیشنهاد میکنیم.
- برخی از تواناییهای این نرم افزار:
- پشتیبانی از سیستمهای رنگ مختلف و رنگآمیزی راحت
- کاملاً رایگان و کد منبع باز
- پشتیبانی از افکتها و فیلترهای جذاب
وب سایت: inkscape.org
4- نرم افزار کورل دراو | Corel Draw
اپلیکیشن کورل دراو یکی از جدیدترین نرمافزارهای موجود است که علیرغم حضور تازهاش طرفداران بسیاری را مجذوب کارایی خود کرده است. مهمترین خصلت این برنامه سرعت بالای عملکرد اوست که موجب تسریع فرایند طراحی لوگو، پوستر، کارت ویزیت و… میشود.
کورل دراو در زمینه طراحی پوستر، طراحی لوگو، کارت ویزیت، طراحی بستهبندی و ... نسبت به سایر نرم افزارهای موجود در لیست، قدیمیتر است. در عین سادگی، امکانات بسیار زیادی دارد. از مزیت های کورل دراو، سرعت بالای نرم افزار و همچنین سرعت در تولید طرح است.
قابلیتهایی مانند پشتیبانی از تمامی فرمتهای پیشین برنامه Corel، افزودن ابزاری مانند Table که به ساخت جدول کمک میکند، مماس شدن عکس انتخابی با جدول در نظر گرفته شده به صورت خودکار، توانایی Power trace و ایجاد تغییرات در فایلهای ساخته شده توسط برنامه Adobe Illustrator موجب شده است که نرمافزار کورل دراو به یکی از کاربردیترین نمونههای ممکن تبدیل شود.
- برخی از توانایی های این نرم افزار
- پشتیبانی از طیف وسیعی از فایلهای گرافیکی
- قابلیت ذخیرهی Template و بازخوانی آن (Import and Export Template)
- اضافه شدن ابزار Table به منظور کشیدن جدول
- قابلیت تغییر اندازهی متن نوشته شده به صورت Real Time
- قابلیت Object Manager که قابلیتهای زیادی به گرافیست می دهد
- توانایی کار با فایلهای برنامه
وب سایت: coreldraw.com
5- کانوا(Canva) برترین نمونه آنلاین:
نرمافزار کانوا یکی از برنامههای آنلاین مخصوص به طراحی لوگو میباشد که بسیاری از الگوها و تصاویر پیشفرض را در خود جای داده است و شما میتوانید با استفاده از آنها به طراحی لوگو ایدهآلتان بپردازید. این اپلیکیشن برای سیستم عاملهای اندروید و IOS نیز وجود دارد و کاربرانی که به لپتاپ یا کامپیوتر دسترسی ندارند میتوانند در تلفنهای هوشمند به طراحی مشغول شوند.
علاوه بر الگوها و تصاویر رایگانی که در کانوا در نظر گرفته شدهاند، بخشهایی نیز وجود دارند که کاربر با هر بار استفاده از آنها میبایست 1 دلار پرداخت کند که با توجه به نتیجه کار نهایی این مبلغ بسیار ناچیز میباشد. یکی از قابلیتهای جذاب و منحصربهفرد اپلیکیشن کانوا امکان به اشتراک گذاشتن و ادیت عکسها به صورت گروهی است که درون برنامه انجام میپذیرد؛ بخشی از افتخارات این برنامه مربوط به همین ویژگی مربوط است، چرا که مخاطبان آن را به عنوان بهترین نرمافزار طراحی لوگو آنلاین انتخاب کردهاند.
وب سایت: canva.com
6- دیزاینر(Desygner) جزئی اما کاربردی
نرمافزار دیزاینر جزو برترین اپلیکیشنهای طراحی لوگو در فضای اندروید و IOS به حساب میآید. این اپ نیز مانند کانوا از انواع فونتها، رنگها، الگوها و بافتهای متعدد رایگان برخوردار است و دستان شما را برای طراحی لوگو مورد نظرتان باز میگذارد. این اپلیکیشن در عین سادگی و راحتی در استفاده، تنظیمات گستردهای مانند چرخاندن طرح، تغییر اندازه و مشخص کردن رنگ را به شما ارائه میدهد. ناگفته نماند که شرکت سازنده این نرمافزار مرتبا به قابلیتهای آن میافزاید و خدمات بهتری را به نمایش میگذارد که همین امر موجب افزایش اعتبار و طرفداران دیزاینر میشود.
وب سایت: desygner.com
7- جتاِی(JetA Logo Creator)
اگر هنوز در طراحی طرحهای گرافیکی مهارت لازم و کافی را ندارید، پیشنهاد میکنم از نرمافزار جتاِی بهرهمند شوید. یادگیری بخشهای مختلف این برنامه بسیار راحتتر و سادهتر از نمونههای دیگر میباشد، در عین حال کیفیت کار نهایی آن چندان فرقی با سایر نرمافزارهای مشابه ندارد.
این اپ با ارائه بیش از 400 قالب لوگو و 10000 شکل برداری گوناگون، تجربه جدیدی را برای کاربران به ارمغان میآورد. این تنوع مخاطب را قادر میسازد تا با بکارگیری و ترکیب اشکال پیشفرض، لوگوهای جذاب و شگفتانگیزی را طراحی کند.
وب سایت: jeta.com